Heb je vragen of specifieke wensen?
Bel 0541 - 57 16 90

Wat is huurkoop en hoe werkt het?

Wat is huurkoop? Dit is een autofinanciering die je afsluit wanneer je eenmalig een geldbedrag wilt lenen. Huurkoop lijkt in de meeste opzichten op financial lease maar verschilt daarmee wel op een essentieel punt. Zo ben je met huurkoop tijdens de looptijd nooit eigenaar van de auto. Dat ben je pas nadat je het laatste maandtermijn en / of slottermijn hebt betaald. Huurkoop heeft altijd een vaste looptijd en rente. De maandlasten staan dan ook vast, deze zijn onveranderlijk. Anders dan bij een krediet kan je bij huurkoop tussentijds geen extra geld opnemen. Je kunt kiezen voor een slottermijn voor lagere maandlasten. De maandelijkse lasten bestaan uit aflossing en rente. Omdat de looptijd van deze autofinanciering vast staat, weet je precies wanneer de lening weer is afgelost. Deze lening kan daarom perfect afgestemd worden op de economische levensduur van jouw toekomstige auto!

Hoe werkt huurkoop?

Huurkoop afsluiten via HuurkoopOfferte.nl werkt net zoals bij iedere andere aanbieder. Je berekent de maandlasten voor een auto die je graag wilt financieren en vraagt daarvoor een offerte aan. Heb je nog geen auto gevonden? Dan raden we jou aan om eens tussen ons gevarieerde autoaanbod te kijken. Maak gebruik van onze uitgebreide zoekmogelijkheden en verfijn je zoekopdracht net zolang totdat je een geschikte auto gevonden hebt. Meer dan 350+ autobedrijven zijn met ons een samenwerking aangegaan en zij plaatsen hun complete autovoorraad op deze website. De voorraad is altijd actueel en de voertuigen zijn direct leverbaar! Een financiering vraag je als volgt aan: Geef de aankoopwaarde van de auto in kwestie door en vul het gewenste leenbedrag in. Tevens geef je de gewenste looptijd van de lening aan. We hebben daarnaast nog enkele gegevens van je nodig zoals jouw persoonlijke gegevens en de voertuiggegevens. Tenslotte vraag je de huurkoop offerte aan. Die sturen we jou binnen 48 uur toe. Over de verdere aanvraagprocedure zullen we jou dan ook uitgebreid informeren. In het meest gunstige geval hebben we de financiering al binnen enkele dagen geregeld en kan je direct jouw auto ophalen bij het desbetreffende autobedrijf!

Huurkoop auto berekenenHuurkoop auto aanvragenFinancial lease berekenenFinancial lease aanvragenAanbod personenauto'sAanbod bedrijfswagensDienstverleningsdocument

© Huurkoopofferte.nl is een internetinitiatief van Het Financieringshuis | AFM 12011010 | KvK 08137670