Auto kopen met huurkoop. Verstandig?

Is een auto kopen met huurkoop verstandig? Of is deze autolening niet voor iedereen geschikt. Huurkoop van Huurkoopofferte.nl is de meest goedkope autofinanciering van Nederland. Je doet er in dit geval dus verstandig aan om alleen bij ons deze lening af te sluiten. Huurkoop is niet voor iedereen even geschikt. Ondernemers die willen profiteren van veel fiscaal voordeel raden we aan om te kijken naar financial lease als autofinanciering. Voor de meeste particulieren of voor ZZP'ers die een auto ook privé willen gebruiken, kan huurkoop echter een hele interessante optie zijn. Let er wel op dat je met onze huurkoop dan wel een zeer aantrekkelijke rente betaalt, je moet wél je betalingsverplichting blijven nakomen. In het uiterste geval kan de kredietverstrekker anders besluiten om de auto (die als onderpand fungeert) weer in te vorderen. Je bent dan ook nog geen eigenaar van de auto. Dat ben je pas op het einde van de looptijd en als je alle bedragen hebt afgelost.

Huurkoop met slottermijn

Vraag huurkoop met een slottermijn bij ons aan en je hebt gedurende de looptijd veel lagere maandlasten. Je betaalt namelijk over een gedeelte van de lening (nog) geen rente. Uiteraard blijft er wel een bedrag (de slotsom) openstaan. Dit geldbedrag los je op het einde van de looptijd in één keer af. De hoogte van onze slottermijnen zijn gemaximeerd. In plaats van huurkoop kan je ook kiezen voor het afsluiten van een persoonlijke lening. In de praktijk lijken deze twee financieringsvormen veel op elkaar met het verschil dat je met een persoonlijke lening als autofinanciering wél direct economisch eigenaar van de auto bent! Dat is met huurkoop niet het geval. Met huurkoop blijft de auto altijd eigendom van de kredietverstrekker, totdat je de lening in zijn geheel hebt afbetaald.
 

Huurkoop auto berekenenHuurkoop auto aanvragenFinancial lease berekenenFinancial lease aanvragenAanbod personenauto'sAanbod bedrijfswagensDienstverleningsdocument

© Huurkoopofferte.nl is een internetinitiatief van Het Financieringshuis | AFM 12011010 | KvK 08137670

Huurkoop Auto informatie