Heb je vragen of specifieke wensen?
Bel 0541 - 57 16 90

Auto Kopen Met Huurkoop. Verstandig?

Is een auto kopen met huurkoop verstandig? Of is deze autolening niet voor iedereen geschikt. Huurkoop via Huurkoopofferte.nl is de meest goedkope autofinanciering van Nederland. Je doet er in dit geval dus verstandig aan om alleen bij ons deze lening af te sluiten. Huurkoop is niet voor iedereen even geschikt.

Financial lease huurkoop voor ondernemers

Ondernemers die willen profiteren van veel fiscaal voordeel raden we aan om te kijken naar financial lease huurkoop als zakelijke autofinanciering.

Voor de meeste particulieren - of ZZP of MKB ondernemers - die een auto ook privé willen gebruiken, kan huurkoop auto particulier met of zonder slottermijn een hele interessante optie zijn. Let er wel op dat je met onze huurkoop dan wel een zeer aantrekkelijke rente betaalt, je moet wel je betalingsverplichting blijven nakomen. In het uiterste geval kan de kredietverstrekker anders besluiten om de auto (die als onderpand fungeert) weer in te vorderen. Je bent dan ook nog geen eigenaar van de auto. Dat ben je pas op het einde van de looptijd en als je alle bedragen hebt afgelost.

Huurkoop met slottermijn

Vraag huurkoop met een slottermijn bij ons aan en je hebt gedurende de looptijd veel lagere maandlasten. Je betaalt namelijk over een gedeelte van de lening geen aflossing maar alleen rente. Uiteraard blijft er wel een bedrag (de slotsom) openstaan. Dit geldbedrag los je op het einde van de looptijd in één keer af. De hoogte van onze slottermijnen zijn gemaximeerd.

Persoonlijke lening auto

In plaats van huurkoop kan je ook kiezen voor het afsluiten van een persoonlijke lening voor de auto. In de praktijk lijken deze twee financieringsvormen veel op elkaar met het verschil dat je met een persoonlijke lening als autofinanciering wel direct economisch eigenaar van de auto bent! Dat is met huurkoop niet het geval. Met huurkoop blijft de auto altijd eigendom van de kredietverstrekker, totdat je de lening in zijn geheel hebt afbetaald.
 

Autolening berekenenAutolening aanvragenZakelijke lease berekenenZakelijke lease aanvragenAanbod personenauto'sAanbod bedrijfswagens 

© Huurkoopofferte.nl is een internetinitiatief van Het Financieringshuis | AFM 12011010 | KvK 08137670